Tag temperaturen på klimaanlægget

Sveder du på køreturen? Så er det måske fordi din bils aircondition- og klimaanlæg ikke virker, som det skal. 

Hos Radsted Auto- & Skadeservice tilbyder vi aircondition service, så du er sikret et godt indeklima og en frisk, behagelig temperatur.

En aircondition kræver jævnlig services og eftersyn, hvis den skal fungere optimalt. Giver du anlægget et regelmæssigt eftersyn hos Radsted Auto- & Skadeservice, er du sikret optimal holdbarhed og køleeffekt.

Kontakt os og hør mere

Hos Radsted Auto- & Skadeservice i Sakskøbing, hjælper vi kunder fra i Sakskøbing og omegn. Vi giver din bil den aircondition service, som din aircondition har brug for. Bilens aircondition er et lukket system, som med tiden mister sin køleevne, fordi kølevæsken forsvinder.

Det er derfor nødvendigt, at din aircondition kommer til eftersyn eller service. Ligesom alle andre elementer i din bil skal efterses og/eller repareres, så er aircondition altså ikke en undtagelse.

Spar penge ved hjælp af aircondition service

Det betaler sig at holde sit klimaanlæg ved lige. Det vil koste penge i starten, men man kan se det som en investering, der gør, at man slipper for andre unødvendige reparationsomkostninger, som forårsages af bilens indeklima. 

Hvis du oplever problemer med din aircondition, så anbefaler vi at du vender bilen forbi vores værksted. Vores automekanikere er kvalitetsbevidste, og står derfor klar til at foretage aircondition service, så du slipper for yderligere problemer. 

Vi har både erfaring i rensning af anlægget, tjek af sugetryk, indblæsningstemperatur og kondenseringstryk og med udskiftning af anlæggets kompressorer eller kondensatorer. Med vores dygtige mekanikere skal vi nok sørge for, at din aircondition bliver vedligeholdt og repareret, så temperaturen forbliver behagelig i din bil.

Kom forbi eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på aircondition service

Hvad end du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring vores aircondition service, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os. Vi er beliggende på Radsted Langet 8, 4990 Sakskøbing. Du kan ringe til os på 23291392 eller skrive en mail til rasmus-85@hotmail.com.

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst mulig.