Vi hjælper dig, når uheldet er ude

Har din bil været ude for et uheld og har du brug for en kompetent automekaniker til at udbedre skaden? Så står vi hos Radsted Auto- & Skadeservice klar til at hjælpe

Radsted Auto- & Skadeservice hjælper dig hurtigt og nemt gennem forløbet med at få repareret skader dækket af din forsikring.

En skade på din bliv dækkes oftest af din forsikring, hvilket gør den uheldige situation, som du befinder dig i, en lille smule mere overkommelig.

Kontakt os og hør mere

Lad os stå for at udbedre forsikringsskaden på din bil

Hos Radsted Auto- & Skadeservice har vi stor erfaring med udbedring af diverse forsikringsskader på biler. Vi kan hjælpe med alt fra små ridser og såkaldte Bilka-buler, til de helt store skader og reparationer, der kræver at der skal helt nye dele til.

Når du vælger os til at stå for udbedringen af skaden, så kan du være sikker på, at arbejdet er i top. Vi tilbyder mekanisk arbejde, malerarbejde, pladearbejde mv.

Vores mekanikere er alle kvalificerede og besidder erfaringen til at levere et godt stykke arbejde. 

Vi har igennem tiden varetaget mange forsikringsskader. Dette er din garanti for at du er sikret, at det arbejde vi udfører på din bil, bliver gjort ud fra fabrikantens forskrifter. 

Lad os gøre din bil køreklar igen

Når uheldet er ude, så bør du hurtigst muligt anmelde den til dit forsikringsselskab. Mens vi udbedrer skaden på din bil, stiller vi altid en lånebil til rådighed, så du mærker skaden mindst muligt.

Uanset størrelsen på forsikringsskaden, så anbefaler vi altid at få det lavet, da det forlænger levetiden på din bil. 

Kom forbi eller kontakt os og hør mere om forsikringsskader

Hvad end du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring vores arbejde med forsikringsskader på biler, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os. Vi er beliggende på Radsted Langet 8, 4990 Sakskøbing. Du kan ringe til os på 23291392 eller skrive en mail til rasmus-85@hotmail.com.

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst mulig.