Bliv godt kørende

Trænger din bil til sommer-, vinter- eller helårsdæk eller måske nye fælge?
Så står vi hos Radsted Auto- & Skadeservice klar til at stå for alt i led med dækservice. Vi er eksperter i dæk og udstyr til alle typer af køretøjer. 

Vi tilbyder dækservice til vores kunder i Sakskøbing og omegn. Vi er professionelle mekanikere med sans for detaljen og med kunden tilfredshed i højsædet.

Vi har mange års erfaring i branchen og vi er derfor kvalitetsbevidste når det kommer til valg af dæk og reservedele når vi laver dækservice. Dette er din garanti for, at du med sikkerheden i orden kan køre mange flere kilometer.

Kontakt os og hør mere

Få lavet dækservice i høj kvalitet

Hos Radsted Auto- & Skadeservice har vi et stort udvalg af diverse dæk og fælge til alle typer køretøjer. Vi er derfor altid i stand til at kunne hjælpe dig med vores dækservice. Vi rådgiver dig og finder frem til den helt rigtige løsning til netop dit køretøj.

Vi har også et bredt sortiment af både sommer- og vinterdæk fra alle de anerkendte mærker.

Hos Radsted Auto- & Skadeservice udfører vi alle tænkelige opgaver inden for dækservice. Vi ved, at der er stor forskel på dæk, og at alle har hver deres kørselsbehov.

Så hvis du er i tvivl om, hvilken typer dæk, som der bedst passer til din bil og dit kørselsbehov, så kom forbi til en snak. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede.

Kom forbi eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på vores dækservice

Hvad end du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring vores dækservice eller hvad den indebærer, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os. Vi er beliggende på Radsted Langet 8, 4990 Sakskøbing. Du kan ringe til os på 23291392 eller skrive en mail til rasmus-85@hotmail.com.

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst mulig.