Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Er skaden sket og er der behov for bilreparation? Så står vi hos Radsted Auto- & Skadeservice klar til at hjælpe dig med at få rettet op på skaden med vores bilreparation. 

Vores værksted er beliggende i Sakskøbing, hvor vi laver bilreparationer og meget andet for vores kunder i Sakskøbing og omegn. Vi sørger altid for en god dialog med vores kunder, så du er med hele vejen. Hermed er du sikker på, at der ikke opstår uforudsete omkostninger i led med bilreparation.

Nogle af vores primære arbejdsopgaver i led med bilreparationer er:

  • Olieskift
  • Bilbatteri
  • Rudeskift
  • Udskiftning af udstødning
  • Udskiftning af tandrem
  • ... og meget mere!

Kontakt os og hør mere

Få lavet bilreparation af kompetente mekanikere

Hos Radsted Auto- & Skadeservice har vi mange års erfaring med alverdens arbejdsopgaver i led med reparation af din bil. Du kan derfor trygt overlade arbejdet i led med bilreparation til os. 

Når du vælger os som din automekaniker vil vores mekaniker give dig et tilbud på hvad din reparation kommer til at koste inden vi går i gang med reparationen af din bil.

Vi står altid klar med en kvalificeret løsning på netop din bilreparation. Radsted Auto- & Skadeservice er et professionelt team af erfarne mekanikere, som reparerer alle bilmærker.

Vi sætter en ære i at levere kvalitet - Hver gang. Ydermere slipper du for at skulle have flere penge op af lommerne end nødvendigt.

Vores priser er nemlig konkurrencedygtige og der er ingen bilreparationer der er for komplicerede, for store eller for små til at vi ikke kan klare dem. 

Kom forbi eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på bilreparation

Hvad end du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring vores bilreparationer, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os. Vi er beliggende på Radsted Langet 8, 4990 Sakskøbing. Du kan ringe til os på 23291392 eller skrive en mail til rasmus-85@hotmail.com.

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst mulig.