Kør sikkert med et serviceeftersyn

Trænger bilen til et serviceeftersyn? Så står vi hos Radsted Auto- & Skadeservice klar til at udføre det.

Med et regelmæssigt eftersyn af din bil forebygger du skader og reparationer, samt forebygger du eventuelle drifts- og sikkerhedsproblemer.

Et serviceeftersyn er med til at vedligeholde din bil og forebygge eventuelle problemer med den inden skaden sker, hvilket kan spare dig penge.

Fordelen ved et eftersyn er at, du potentielt kan spare en masse penge da man typisk opdager fejl og mangler før at det bliver akut.

Hvilket også gør at bilen er mere driftssikker i længden. 

Kontakt os og hør mere

Hvornår er der behov for et serviceeftersyn?

Bilens alder og brug af bilen er afgørende for omfanget og hyppigheden af eftersynet. Afhængigt af hvor gammel din bil er, så skal den til service én gang om året, eller efter et hvis antal kørte kilometer.

Det vil sige at hvis du ikke kører ret mange km i din bil så skal den minimum til service efter 1 år, eller når du har kørt mellem 10.000-30.000 km. 

Vores mekanikere gennemgår typisk alle kontrolpunkter som er specificeret i din bils servicebog. Når du får lavet et serviceeftersyn, vil din garanti forblive opretholdt så længe punkterne i din servicebog bliver stemplet.

Ved et serviceeftersyn er du også sikret, at bilens brændstoffilter og pollenfilter bliver skiftet efter de korrekte intervaller. På denne måde sikrer du også en generelt længere levetid for din bil. 

Hos Radsted Auto- & Skadeservice rådgiver vi dig ud fra model, motortype og kørselsmønster, så du og din bil igen kan begive jer sikkert ud på vejene.

Kom forbi eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på vores serviceeftersyn

Hvad end du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring vores serviceeftersyn, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os. Vi er beliggende på Radsted Langet 8, 4990 Sakskøbing. Du kan ringe til os på 23291392 eller skrive en mail til rasmus-85@hotmail.com.

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst mulig.